Дзень Беларускай кухні
17 лютага 2021
3 лютага 2021 года ў базавай сталовай Полацкага вагоннага дэпо і ў сталовых-раздатачных ў лакаматыўным дэпо Полацк, у ДС-Наваполацк, у ППС-Наваполацк быў праведзены Дзень Беларускай кухні. Работнікі сталовай пад кіраўніцтвам загадчыцы Грэчухiнай Галіны Генадзьеўны да арганізацыі падышлі з вялікай адказнасцю і прафесіяналізмам. Загадзя была размешчана інфармацыя для наведвальнікаў, абедзенны зала быў аформлены ў беларускім стылі. Нялёгкая праца кухароў, коштавая даступнасць і смакавыя якасці страў былі адзначаны шматлікімі падзякамі наведвальнікаў.Ўчастак вытворчага харчавання і ў далейшым плануе правядзенне розных тэматычных дзён у сталовых УП «Віцебскае аддзяленне Беларускай чыгункі".
Да спісу навін за 2021 год